29 DE MAIG

#LATROBADA

LES TROBADES

«L’Esperança només es justifica en aquells que caminen»

 

Des de 1989, l’Associació Araguaia ha realitzat cada any una campanya de sensibilització sobre algun dels temes de les causes d’en Pere Casaldàliga.

Més de 50 veus autoritzades i representatives dels moviments populars i/o eclesials d’Amèrica Llatina i dels nostre país ens han permés conèixer llurs processos històrics, dificultats i possibilitats de futur: la realitat d’aquí i la d’allà ens ajuda a veure quines són les causes que provoquen les injustícies i quin ha de ser el nostre compromís per a combatre-les.

LA TROBADA 2022

LA LLUITA CONTRA L’EXTREMA DRETA I LA IDEOLOGIA FEIXISTA

 

La Trobada de 2022 ens permetrà aprofundir en l’impacte que està tenint l’arribada de l’extrema dreta al poder i l’expansió de la ideologia feixista arreu.

Enguany, a més, podem retornar al format de trobades presencials, i volem fer-ho submergint-nos en la en la llum de la poesia de Pere Casaldàliga i coneixent millor quin és el seu llegat en els moviments socials que avui lluiten contra el fexisme al Brasil.

Trobada del 2011

DARRERES EDICIONS

Les causes de la Justícia i la Pau

Cartell Trobada del 2019

+

2019

Les grans causes en allò petit

Amb Begoña Iyarra i Joan Surroca

Cartell de la Trobada 2018

+

2018

Igualtat de gènere

Amb Isabel Fèlix i Joan Soler

Cartell de la Trobada de 2017

+

2017

Ecologia Integral

Amb Brigit Weiler i Sergi Nuss

Cartell de la Trobada 2016

+

2016

Desigualtat i propietat

Amb Rodolfo Cascão i Salvador Busquets

Exposició sobre Pere Casaldàliga

FUNDACIÓ

PERE CASALDÀLIGA

 

La Fundació Pere Casaldàliga desenvolupa accions editorials, pedagògiques, culturals i de comunicació per aprofundir i donar a conèixer la vida, l’obra i el pensament de Pere Casaldàliga.

A més, lluita concretament per les causes de l’Ecologia, els Drets Humans, la Pau o els Pobles Indígenes, per les que Casaldàliga va donar la vida.